Selecteer Land en Taal

CE REPAIR SERVICES

CE Repair Services levert hersteldiensten (aan huis of in de werkplaats) en aanverwante services ten behoeve van elektrische apparaten, zoals televisies, monitoren, audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur, computers, en voor technische installaties zoals warmtepompen en airconditioning.

Aanmelden van een reparatieopdracht kan snel en eenvoudig online via Reparatie Aanmelden. Het statusverloop van uw reparatie kan worden gevolgd via de persoonlijke link die u per e-mail van ons ontvangt van zodra de reparatie bij ons is aangemeld.

CE Repair Services is door vele fabrikanten, importeurs en distributeurs geautoriseerd om herstellingen onder waarborg uit te voeren. Vanzelfsprekend kunt u ook voor herstellingen buiten waarborg bij ons terecht. Wij gebruiken uitsluitend originele wisselstukken om zodoende de levensduur en kwaliteit van het door ons herstelde product te waarborgen.  Wij werken intensief samen met de diensten naverkoop van vrijwel alle verdelers van elektronica en huishoudelijke apparaten in de Benelux, waarbij wij door een aantal zijn aangesteld als ‘Preferred Service Partner’.

Herstellingen aan huis

CE Repair Services levert met 7 vestigingen, verspreid over de Benelux, hoogwaardige diensten. Direct aan de consument en aan de zakelijke markt. De technische evaluatie, coördinatie en planning van de reparatiedossiers, alsmede de onderdelen distributie (in-night) worden uitgevoerd op onze vestigingen in Brussel (voor witgoed) en Tervuren (voor bruingoed). Vrijwel dagelijks rijden wij in alle postcodegebieden om bij klanten herstellingen uit te voeren. Aan huis herstellen wij  de grotere apparaten zoals wasmachines, koelkasten, grote beeldmaten televisies, warmtepompen, airconditioning, etc. Door de goede geografische spreiding van onze vestigingen kunnen wij een perfect dekkende dienstverlening bieden binnen de gehele Benelux.

Herstellingen in onze ateliers

De kleinere en meer handzame toestellen worden in onze gespecialiseerde en centrale ateliers in Mijdrecht (NL) en Tervuren (BE) behandeld. Wij werken samen met diverse pakket- en transportdiensten  teneinde een snelle heen- en retourzending van de apparaten te realiseren.