Selecteer Land en Taal

Diensten

Al bijna 35 jaar repareren wij, CE Repair Services,  vrijwel alles op het gebied van (consumenten) elektronica: van audio & videoapparatuur en TVs, tot computerapparatuur en huishoudelijke apparaten. Meer concreet repareren wij o.a.: LCD-, LED-, Plasma- en 3D-televisies, Blu-ray-/DVD-spelers en recorders, audio en hifi-sets, laptops, wasmachines en wasdrogers, koel- en vrieskasten, maar ook kleine huishoudelijke producten zoals magnetron en combi-ovens, hoge druk reinigers, stofzuigers, strijkijzers, broodbakmachines, en nog veel meer.

Waar zit onze toegevoegde waarde?

Door strategische samenwerking met onze partners heeft CE Repair Services  met haar eigen vestigingen, een Benelux service netwerk opgebouwd. CE Repair Services voert reparaties uit, zowel in de werkplaats als als on-site (aan huis) bij en voor klanten in heel België, Nederland en Luxemburg. In Nederland mag CE Repair Services zich onder de grootste reparatiedienstverleners op het gebied van consumenten elektronica scharen. Wij zijn een multi-brand, multi-product en multi-customer organisatie en wij zijn door vele fabrikanten geautoriseerd om onder garantie te repareren. Alle reparaties die bij CE Repair Services in behandeling zijn kunnen 24/7 online worden gevolgd, via deze website voor onze particuliere klanten en via maatwerk klantportals voor onze zakelijke klanten.

Reverse Logistics

Het reparatievolume in het lagere prijssegment is de afgelopen jaren gestaag teruggelopen. Desalniettemin moeten ook deze “low cost goederen” (indien ze retour komen) veelal getest, gecontroleerd en administratief worden afgehandeld. Daarnaast hebben wij te maken met het consumentkooprecht en een toenemende verkoop van producten via internet, als gevolg daarvan is de behoefte aan reverse logistieke dienstverleningen de laatste jaren explosief is gegroeid. Sinds enkele jaren biedt CE Repair Services een optimale en klantgerichte reverse logistics dienstverlening aan. De dienstverlening is er op gericht de retourgoederenstroom snel & efficiënt af te handelen, de eindgebruiker middels een goede service van dienst te zijn en de opdrachtgever onnodig werk en geld te besparen.

Milieu

Alle services en processen binnen CE Repair Services zijn volledig in overeenstemming met de EU WEEE richtlijnen. CE Repair Services conformeert zich aan de regelgeving, als vastgelegd in het besluit; beheer elektrische en elektronische apparatuur (BEA). Deze wet heeft betrekking op het inzamelen en het milieuvriendelijk recyclen van elektr(on)ische consumenten- en professionele apparatuur. Ten einde aan de in de wet gestelde voorwaarden en condities te kunnen voldoen werkt CE Repair Services samen met WeCycle (voorheen Stichting NVMP).