Kies uw Land en Taal:

CE Services Group

De CE Services Group is een toonaangevende service organisatie binnen de Benelux op het gebied van elektrische apparaten, zoals televisies, monitoren, audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur, computers en tevens klimaatbeheersing, waaronder warmtepompen en airconditioning.

CE Services Group omvat meerdere business units die, elk met hun eigen specialisme en specifieke expertise, een totaalpakket aan services voor deze producten aanbieden. Onze dienstverlening varieert van after-sales services zoals technische reparaties, retourafhandeling en screening, tot installatieservices, rework, modificaties en maatwerk software oplossingen. Wij zijn geautoriseerd door vele fabrikanten, importeurs en distributeurs en werken samen met alle wederverkopers van elektronica en huishoudelijke apparaten.

Onze missie is het volledig ontzorgen van onze klanten door middel van serviceverlening van hoge kwaliteit.

CE Services Group is een dynamisch, innovatief bedrijf met een open business mentaliteit (dialoog en partnerschap) die het belang van de klant voorop stelt. Sinds 1981 levert CE Services Group, met 9 vestigingen verspreid over de Benelux en ca. 230 medewerkers, betrouwbare en hoogwaardige diensten voor zowel consumenten als de zakelijke markt.

Meer informatie over ons bedrijf, onze business units en wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen kunt u vinden onder de betreffende business units of mail ons uw vraag middels het contactformulier.

CE Repair Services

Reparatie services en aanverwante diensten aan huis of in de werkplaats voor elektrische apparatuur.

Bezoek Website

CE Logistic Services

Retourgoederen afhandeling voor (online) retailers met als doel totale ontzorging van onze opdrachtgevers.

Bezoek Website

CE Connect Services

Installatie en aansluiting van elektrische apparatuur, om de (eind)gebruikers te ontzorgen t.a.v. de ingebruikname  en toepasbaarheid van  elektrische apparatuur.

Bezoek Website

CE ICT Services

Consultancy en ontwikkeling van CE Online © (service management systeem) ten behoeve van service organisaties.

Bezoek Website