Kies uw Land en Taal:

Historie

CE Services Group is een groep van ondernemingen waarvan de oorsprong terug gaat naar het jaar 1984. In dit jaar werd IDC BV, (International Damage Contractors) opgericht. Deze onderneming hield zich bezig met reconditioneren van allerlei producten, welke als gevolg van rook, brand en /of waterschade moesten worden behandeld. In de loop der jaren vond er een specialisatie plaats in het reconditioneren van kantoormachineapparatuur.

In 1990 werd de overstap naar de reparatiemarkt van consumenten elektronica gemaakt en wijzigde de naam van IDC in Broekman Elektronica Service. In 1992 werd door de onderneming de eerste serieuze reparatie-overeenkomst gesloten t.a.v. de reparaties aan PC's, Audio & Videoapparatuur en Satellietontvangers.

De onderneming maakte de jaren daaropvolgend een enorme groei door, verkreeg van diverse merken een reparatieautorisatie en verwierf het vertrouwen van vele retailers, c.q. re-sellers, waaronder mail order- en internetbedrijven. Om de organisatie eenduidig en herkenbaar te maken kregen alle vestigingen in 2006 de naam CE Repair en vielen vanaf dat moment allen onder één gezamenlijke 'paraplu' te weten CE Repair Holding. In 2007 werd Menho-ESM te Mijdrecht onderdeel van CE Repair, waardoor een versteviging van de werkplaatsactiviteiten kon plaatsvinden. Zo ontwikkelde de onderneming zich tot een toonaangevende Benelux serviceorganisatie.  Sinds 2013 draagt de organisatie de naam CE Repair Services en is CE Repair Holding omgedoopt in CE Services Group.

In  september 2013 breidde CE Services Group haar dienstverlening tevens verder uit naar België en Luxemburg door intensieve samenwerkingsovereenkomsten met verschillende lokale serviceorganisaties. Sinds 2018 heeft CE RepairServices ook een vestiging in Tervuren België die als partner van de CE Services Group in de Benelux naar buiten treedt onder de naam CE Repair Services Tervuren.