werken bij ce services group

CE Services Group - en haar 4 business units, elk met hun eigen specialisme, is de grootste onafhankelijke en meest toonaangevende service-organisatie op het gebied van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over de Benelux. In onze centrale werkplaats in Mijdrecht worden dagelijks honderden reparaties van meer dan 45 verschillende merken afgehandeld. Vanuit de locatie Dordrecht worden dagelijks door heel Nederland tientallen monteurs ingezet om bij de klant thuis tv’s, wasmachines en ander huishoudelijke apparatuur te repareren. Onze chauffeurs van CE Logistics Services rijden dagelijks door heel Nederland om bij de klant thuis, tv's en andere apparaten op te halen of na reparatie weer terug te bezorgen.

Wil je zien wat werken bij ons in de dagelijkse praktijk onder meer inhoudt? Bekijk dan deze video's: Buitendienst Monteur en Binnendienst Monteur.

LEREN BIJ CE SERVICES GROUP

CE Services Group is ook een erkend leerbedrijf. Wij hebben op onze vestigingen vrijwel het gehele jaar door BOL stageplekken en in enkele gevallen, zoals t.b.v. logistiek, BBL plekken beschikbaar. Zie voor ons actuele aanbod: www.stagemarkt.nl.

Om de groei van onze business activiteiten constant professioneel vorm te geven, bieden onze vestigingen ruimte aan enthousiaste leerlingen, studenten en uiteraard parttime en fulltime medewerkers. Wij zoeken proactieve, flexibele en meedenkende personen die betrouwbaar en energiek zijn. Personen die bovengemiddeld willen en kunnen presteren. Mannen, vrouwen, jongens en meiden met ambitie en de skills om de prestaties van henzelf en daarmee onze organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. 

 


 OVERZICHT VACATURES BIJ CE SERVICES GROUP

Vacature Titel

 Business Unit

Vestiging/Regio

Warmtepomp Monteur Buitendienst  CE Repair Services  Regio Utrecht
Buitendienst Technicus Regio Almelo  CE Repair Services  Regio Almelo
Buitendienst Technicus Regio Apeldoorn  CE Repair Services  Regio Apeldoorn
Buitendienst Technicus Regio Zutphen  CE Repair Services  Regio Zutphen
Buitendienst Technicus Regio Utrecht  CE Repair Services  Mijdrecht
Buitendienst Techniker Regio Gent (België)  CE Repair Services  Tervuren (België)
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Utrecht  CE Repair Services  Mijdrecht
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Hilversum  CE Repair Services  Mijdrecht
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Amsterdam  CE Repair Services  Mijdrecht
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Ridderkerk  CE Repair Services  Dordrecht
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Deventer  CE Repair Services  Regio Deventer
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Tilburg  CE Repair Services  Regio Tilburg
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Breda  CE Repair Services  Regio Breda
Logistiek Medewerker  CE Logistics Services  Mijdrecht
Service Monteurs Binnendienst  CE Repair Services  Mijdrecht
Service Koerier/Chauffeur  CE Logistics Services  Mijdrecht
Medewerker Customer Care en Administratie  CE Repair Services  Dordrecht
Orderpickers/Oproepkrachten Logistiek Medewerkers  CE Logistics Services  Dordrecht
Logistiek Inpakker/Kwaliteitscontroleur  CE Logistics Services  Dordrecht
Medior Backend DeveloperMedior Backend Developer  CE ICT Services  Dordrecht
Werkvoorbereider Witgoed  CE Repair Services  Dordrecht
Buitendienst Technicus Witgoed Regio Groningen/Friesland  CE Repair Services  Drachten
Medewerk(st)er Customer Care & Logistieke Planning  CE Logistics Services  Mijdrecht
HR Officer  CE Services Group  Dordrecht/Mijdrecht

 

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SERVICE TECHNICUS BUITENDIENST (BRUINGOED)Foto buitendienst

Voor onze Buitendienst zoeken wij per direct service monteurs voor de volgende regio's in Nederland:
Almelo, Apeldoorn, Utrecht, Zutphen

WIE BEN JIJ?

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan?  Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van televisies of andere bruingoed artikelen. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en bij ons bestaat ook de mogelijkheid om je rijbewijs te behalen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken  zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Mark Broekman, Vestigingsmanager (tel 06-53741025) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht

 


monteurs binnendienstFoto binnendienst

Voor onze werkplaats in Mijdrecht zoeken wij reparatie technici voor diverse productgroepen binnen de consumenten elektronica.

Ben jij technisch aangelegd, heb je brede interesse in techniek en ben je altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen? Ben jij geïnteresseerd in het repareren van apparatuur van A-merken? Ben je betrokken bij de klant, de eigenaar van het apparaat dat jij in behandeling hebt? Wil je mede verantwoordelijk zijn voor elke stap in het service proces: van het analyseren tot en met het repareren? Werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan bij ons: Als fulltime Monteur Binnendienst bij CE Services Group in Mijdrecht.

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je collega’s het hart van onze  werkplaats en verzorgt de serviceverlening en reparaties voor apparatuur van A-merken zoals HP, Sony, Harman Kardon,  Kärcher, Nilfisk, Samsung, Philips, LG, Panasonic, etc. (kijk op de autorisatiepagina op onze website voor welke merken wij werken). Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van technische problemen. Dit doe je in een team van ervaren monteurs en daarbij heb je ook regelmatig contact met de fabrikanten van de apparaten die bij jou in behandeling zijn. Naast het vinden van de technische oplossing en herstellen van het toestel, doe je ook de administratieve afhandeling van een reparatie. Dit omvat o.a. het bijwerken van de opdracht in ons eigen CE-online systeem en allerlei bijkomende processen zoals bestellen van de benodigde onderdelen of RMA afhandeling. Voor de uitvoering van je werk wordt je bijgestaan door een aantal ervaren collega’s, ook staat een breed scala aan technische hulpmiddelen tot jouw beschikking.

Voldoe je niet helemaal aan het profiel dat wij voor deze functie zoeken, maar denk je dat je het wel zou kunnen leren? Heb je de motivatie om te werken aan jezelf en aan je toekomst? Ook dan zijn er bij ons tal van mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, zodat je in je werk kunt uitgroeien naar een ervaren reparatie technicus.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je hebt bij voorkeur een technische opleiding op (V)MBO niveau of vergelijkbaar
 • Je hebt brede interesse in technische producten
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling waarbij je je maximaal inzet voor een bevredigende oplossing voor de klant zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen
 • Je bent nauwkeurig
 • Je hebt kennis en ervaring met het werken met computers
 • Je bent in staat om onder druk te presteren
 • Je hebt ervaring met en/of affiniteit met het repareren van televisie apparatuur
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Mijdrecht

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Wij bieden een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Wij bieden de mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek
 • Wij bieden een gewoon goed maandsalaris (afhankelijk van ervaring en competenties) en 8% vakantiegeld
 • Wij geven ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen
 • Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek)
 • Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een prettige werkomgeving
 • Wij bieden een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid
 • Wij bieden een degelijke inwerkperiode en ‘on-the-job’ trainingsmogelijkheden

SPREEKT DIT JOU AAN?

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Damy Heysteeg, Werkplaats Manager (tel 06-57544945). Aarzel niet en stuur je CV en motivatie o.v.v. Monteur Binnendienst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Damy laat je zo spoedig mogelijk weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring omtrent Goed Gedrag is onderdeel van onze selectie. Alleen sollicitaties met een motivatie worden in behandeling genomen.

Terug naar overzicht

 
 

LOGISTIEK MEDEWERKER

Ben jij een logistieke duizendpoot? Ben jij die energieke en enthousiaste aanpakker die onze logistieke operatie komt versterken? Heb jij zin om als logistiek medewerker flink de handen uit de mouwen te steken? Ben jij op zoek naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband? En werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan. Als fulltime Logistiek Medewerker bij CE Repair Services Mijdrecht.

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

In deze logistieke functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de inkomende en uitgaande goederenstromen voor onze klanten. Denk daarbij aan het invoeren van klantgegevens, het inpakken en uitpakken van artikelen, het verzendklaar maken van artikelen, het controleren van pakbonnen/verzendlijsten en het oplossen van logistieke vraagstukken.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bruist van de energie;
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent flexibel, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
 • Je bent een echte teamplayer, samen uit = samen thuis;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met en/of affiniteit met logistiek. Heb je geen ervaring? Dan bieden wij je een gedegen interne opleiding aan;
 • Ook schoolverlaters nodigen wij van harte uit om te reageren;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Mijdrecht.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Wij bieden een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
 • Wij bieden een prima salaris en 8% vakantiegeld;
 • Wij geven ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving;
 • Wij bieden een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Logistiek Manager Damy Heysteeg, telefonisch bereikbaar op 06-57544945 of via e-mail cerepair.nl. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Logistiek Medewerker, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


SERVICE TECHNICI BUITENDIENST

Foto buitendienst

Wegens uitbreiding van onze Buitendienst zoeken wij per direct ervaren en vakkundige service monteurs voor de regio Almelo.

WIE BEN JIJ

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan? Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van wasmachines of televisies. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

Heb je geen (relevante) ervaring dan bieden wij jou een gedegen trainingstraject met diverse opleidingen aan; 
Ook schoolverlaters nodigen wij van harte uit om te reageren.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking;
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Yvonne Koolhaas. We proberen je binnen vijf werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets hebben vernomen, dan zullen we de procedure niet met jou voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


 

SERVICE TECHNICUS BUITENDIENST

Voor onze vestiging in Belgie (CE Services Tervuren)  zoeken wij per direct service technikers voor de regio Gent.

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan?  Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technikers voor het uitvoeren van herstellingen van witgoed apparatuur. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en bij ons bestaat ook de mogelijkheid om je rijbewijs te behalen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken  zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (camion). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WATNEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een technische buitendienst functie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je  contact opnemen met Stefan De Keyser, vestigingsmanager van onze vestiging Tervuren. Stefan is telefonisch bereikbaar op 0495200288 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Techniker Buitendienst, per e-mail. Stefan laat je binnen vijf werkdagen weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets hebben vernomen, dan zullen wij de procedure niet met jou voortzetten. Het aanvragen van een Uittreksel uit het Strafregister (voorheen 'bewijs van goed gedrag en zeden') maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht


WITGOED SERVICE TECHNICUS 

Foto buitendienst

Wegens uitbreiding van onze Buitendienst zoeken wij per direct ervaren en vakkundige witgoed monteurs voor de regio's Breda, Tilburg en Deventer.

WIE BEN JIJ?

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan? Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van wasmachines of koelkasten. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en bij ons bestaat ook de mogelijkheid om je rijbewijs te behalen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Je werkt voor bekende merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Mark Broekman, Vestigingsmanager (tel 06-53741025) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht


 

WARMTEPOMP MONTEUR BUITENDIENST

Voor onze Buitendienst zoeken wij per direct Warmtepomp Technici voor regio Utrecht

WIE BEN JIJ?
Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek en maak je graag dingen? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan? Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Warmtepomp Monteurs voor onze buitendienst. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?
Als Warmtepomp Monteur ga je op pad voor de reparatie en in bedrijf stellen van warmtepompen en airconditioningsystemen in bestaande woningen, nieuwbouw projecten, bedrijven, hotels, etc. Het vervangen van gassystemen voor warmtepompsystemen levert de komende jaren veel werk op. Steeds meer woningen en gebouwen worden ermee uitgerust, dus een baan als Warmtepomp Monteur is een baan met toekomst.

WAT NEEM JIJ MEE?
• Mbo niveau 3 richting installatietechniek;
• Minimaal 5 jaar ervaring in de luchtbehandeling en warmtepomptechniek;
• Diploma behaald F-Gassen (STEK);
• Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
• Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
• Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en hebt basiskennis van de Engelse taal;
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
• Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
• De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek en flexibele werktijden;
• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
• Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking;
• Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
• Je werkt voor bekende merken zoals LG en Panasonic;
• Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
• Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Maria Gelinos (HR Manager), telefonisch bereikbaar op 06-38072141. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Warmtepomp Monteur Buitendienst, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We proberen je binnen vijf werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met je voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


 

CHAUFFEUR (FULLTIME)

Ben jij het visitekaartje van CE Logistics Services en ben jij graag onderweg? Ben jij op zoek naar een veelzijdige, afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband? Werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden. 

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?
In deze functie ben je als Chauffeur verantwoordelijk voor het transporteren van onze (interne)zendingen en pendel je tussen de vestigingen. Je komt bij onze (interne) klanten goederen afhalen, bezorgen en soms installeren. Je ben ons visitekaartje bij de (interne) klanten en natuurlijk op de weg. Een correcte afhandeling van jou dagelijkse administratie behoort tot jouw werkzaamheden. Ook zorg je er uiteraard voor dat de wit- en bruingoed producten schadevrij bij de klanten komen en je bus er verzorgd uitziet.

WIJ ZIJN CE SERVICES GROUP
Wij zijn een van de grootste en toonaangevendste organisaties voor het repareren van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over de Benelux. In onze centrale werkplaats in Mijdrecht worden dagelijks honderden reparaties van meer dan 45 verschillende merken afgehandeld. Vanuit de locatie Dordrecht worden dagelijks door heel Nederland tientallen monteurs ingezet om bij de klant thuis tv’s, wasmachines en ander huishoudelijke apparatuur te repareren. Onze logistieke services zorgen ervoor dat producten snel en zorgvuldig worden vervoerd naar alle adresssen binnen Nederland.

WAT NEEM JIJ MEE?
• Je hebt (natuurlijk) een geldig rijbewijs;
• Je bent enthousiast en gemotiveerd en je bruist van energie;
• Je hebt affiniteit met techniek en je bent handig;
• Je bent een echte teamplayer, samen uit = samen thuis;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Mijdrecht

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
• Wij bieden een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
• Wij bieden een goed marktconform en bij de functie passend salaris;
• Wij geven ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen;
• Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
• Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving;
• Wij bieden een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT DIT JOU AAN?
Aarzel niet en stuur je cv en motivatie o.v.v. Chauffeur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Damy Heysteeg, Logistiek Manager (tel 06-57544945). Binnen vijf werkdagen laat Damy je weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring omtrent Goed Gedrag is onderdeel van onze selectie.

Terug naar overzicht

 


MEDEWERKER CUSTOMER CARE en administratie

Wegens groei in werkzaamheden, zoeken wij voor onze vestiging in Dordrecht een enthousiaste collega voor de afdeling Customer Care en Administratie.

WIE BEN JIJ?

Ben jij die enthousiaste administratieve duizendpoot die op onze afdeling Administratie & Customer Care kan inspringen? Wij zoeken op korte termijn een ervaren Medewerker Administratie & Customer Care, die fulltime beschikbaar is en ons team in Dordrecht komt versterken.

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

Binnen de Administratie ben je, binnen een team van 7 collega’s, medeverantwoordelijk voor de administratie, controleer je de orders en de order statussen en draag je zorg voor een juiste en correcte afwikkeling.

Binnen Customer Care doe je de afhandeling van binnenkomende telefoongesprekken met klanten. Elke klant, elke vraag en elk gesprek anders. Jouw advies en creatieve manier van oplossingsgericht denken zorgen voor de klanttevredenheid in elk gesprek. Jij en jouw team vormen samen het gezicht van onze organisatie. Met vragen, klachten en opmerkingen komt de klant als eerste bij jou terecht. Jij volgt de klantverzoeken op en zorgt voor een adequate oplossing. Je schroomt niet om een moeilijk gesprek aan te gaan en naar een positief eindresultaat toe te werken. Een positieve instelling, een hoge handelingssnelheid, een hoge mate van stressbestendigheid, het hebben en houden van overzicht (helicopterview) en het correct en administratief verwerken zijn hierbij essentieel.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je beschikt over MBO-3 niveau, richting Medewerker Contactcenter of een vergelijkbare MBO opleiding/werkniveau (3)
 • Je kunt goed overweg met de computer
 • Je bent service- en klantgericht en communicatief vaardig
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent kwaliteitsbewust en kritisch over je eigen werk en dat van jouw collega’s
 • Je hebt een positieve, flexibele instelling en neemt initiatief
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Leuke enthousiaste collega’s in een prettige werkomgeving;
 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid;
 • Een leuke, uitdagende baan;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen;
 • Werken in een hecht team, waarbij je altijd op je collega’s kunt terugvallen.

SPREEKT DIT JOU AAN?

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Maria Gelinos, HR Manager (tel 06-38072141). Aarzel niet en stuur je CV en motivatie o.v.v. Medewerker Administratie & Customer Care naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen vijf werkdagen probeert Maria je te laten weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure zonder jou voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring omtrent Goed Gedrag is onderdeel van onze selectie.

Terug naar overzicht


witgoed SERVICE TECHNICUS BUITENDIENST

Foto buitendienst

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij per direct witgoed service monteurs voor diverse regio's, waaronder: Amsterdam, Utrecht en Hilversum, Ridderkerk, Breda, Tilburg, Deventer.

WIE BEN JIJ?

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan?  Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van o.a. wasmachines,  drogers, koelkasten, vaatwassers, etc. . Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende (vak-)opleidingen te volgen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken  zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Mark Broekman, Vestigingsmanager (tel 06-53741025) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht


 

PART-TIME ORDERPICKER / LOGISTIEK MEDEWERKER

Zit je vol energie en hou je van aanpakken? Zoek je een baan die je kunt combineren met een studie of een andere baan?
Kom dan bij CE Repair Services in Dordrecht werken!

WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR:

 1. Enthousiaste orderpickers. Het is een parttime baan waarbij je tot ongeveer 17.00 uur werkt. Hoe laat je start met werken hangt van jou af. Bij voorkeur start je vanaf 11.00 of 12 uur.
 2. Oproepkrachten logistiek medewerker. Dit is tevens een parttime baan waarbij je tot ongeveer 20.15 uur werkt. Ideaal te combineren met een studie.

WAT GA JIJ DOEN?
● Het verzamelen van onderdelen voor onze monteurs in de buitendienst (orderpicken);
● Het verwerken van de retourgoederen van onze monteurs;
● Het netjes wegleggen van onderdelen in het magazijn op de juiste locatie;
● En vanzelfsprekend alle bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld opruimen, het vegen van de afdeling en het afvoeren van afval in de daarvoor bestemde containers, etc.

WAT BIEDEN WIJ?
● Wij bieden een leuke baan met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
● Wij bieden een prima salaris en 8% vakantiegeld;
● Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
● Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving;
● Wij maken naast het werk ook tijd voor gezelligheid.

WAT NEEM JIJ MEE?
● Minimaal MBO werk- en -denkniveau;
● Je bent enthousiast, gemotiveerd en je weet van aanpakken;
● Je hebt een klantgerichte, dienstverlenende instelling en je bent een teamplayer;
● Je bent flexibel, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
● Je bent woonachtig in de omgeving van Dordrecht.

SPREEKT JOU DIT AAN?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Logistiek Manager, Mariska Verboom via 088 - 3425200 (keuzeoptie 1). Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v Orderpicker, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We proberen je z.s.m. te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met je voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


LOGISTIEK Inpakker / kwaliteitscontroleur (38 uur)

Voor onze vestiging in Dordrecht zijn we per direct op zoek naar een fulltime Inpakker/ kwaliteitscontroleur

Ben jij die energieke en enthousiaste aanpakker die onze logistieke operatie komt versterken? Heb jij zin om als logistiek medewerker flink de handen uit de mouwen te steken? En werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan. Het is een actieve baan, in een dynamische omgeving met leuke collega's.

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

Als inpakker op de logistieke afdeling vervul je een belangrijke rol om de kwaliteit naar onze klanten naar een hoger niveau te krijgen.

 • Inpakken van onderdelen voor monteurs;
 • Controleren van binnenkomende onderdelen op kwaliteit;
 • Indien noodzakelijk Orderpicken;
 • Alle voorkomende werkzaamheden zoals afval weggooien, het vegen van de afdeling etc.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent enthousiast en gemotiveerd;
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
 • Je hebt een klantgerichte, dienstverlenende instelling en je bent een teamplayer;
 • Je bent flexibel, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Dordrecht. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Wij bieden een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
 • Wij bieden een prima salaris en 8% vakantiegeld;
 • Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving; 

SPREEKT DIT JOU AAN?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Logistiek Manager via de sollicitatiebutton. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. “Fulltime inpakker”. We proberen je z.s.m. te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Terug naar overzicht


medewerk(st)er schoonmaak

Voor onze vestiging in Mijdrecht zijn we per direct op zoek naar een medewerk(st)er schoonmaak.

Ben jij die energieke en enthousiaste alles-aanpakker die onze kantoren en bedrijfsruimtes laat blinken? Heb jij zin om flink de handen uit de mouwen te steken? Hou je van afwisseling en wil je als het nodig is ergens bijspringen om collega's te helpen?.


BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

Als medewerk(st)er schoonmaak bij je in staat om zelfstandig diverse schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Hierbij valt te denken aan schoonmaak van o.a. sanitair, kantoor- en pauzeruimten, de werkplaats, etc. Maar ook het schoonmaken en herverpakken van consumenten elektronica kan tot jouw werkzaamheden behoren.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent enthousiaste, gemotiveerd en collegiaal;
 • Je hebt een servicegerichte instelling;
 • Je bent efficient, flexibel en werkt nauwgezet;
 • Je woont binnen een straal van 10 kilometer;
 • Je bent betrouwbaar en bereid om een stapje extra te zetten als dit nodig is. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een leuke baan in een prettige werkomgeving;
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime (38-urige) werkweek;
 • Een cao-salaris dat past bij de functie en de juiste persoon;
 • Bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
 • De ruimte om je te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen;
 • Variabele werktijden zijn bespreekbaar.

SPREEKT DIT JOU AAN?

Aarzel niet en stuur je cv en motivatie o.v.v. Medewerk(st)er Schoonmaak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Damy Heysteeg, Logistiek Manager (tel 06-57544945). We proberen je binnen vijf werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met je voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


MEDIOR BACK END DEVELOPER

Ter versterking van ons ICT Team in Dordrecht zoeken wij per direct een Medior Software Developer.

WIE BEN JIJ?

Ben jij een expert op het gebied van IT? Ben je in staat om snel en zelfstandig te programmeren? Ben je gedreven om met jouw kennis en expertise bij te dragen aan het innoveren en verder professionaliseren van onze bedrijfsprocessen? Wil je deel uitmaken van een dynamische serviceorganisatie, waar automatisering de sleutel is voor succes? En werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan als Developer bij CE Services Group.

WAT GA JIJ DOEN?

Om de verdere groei van onze organisatie te faciliteren en onze service werkzaamheden met een steeds hogere efficiency uit te kunnen voeren, zijn wij voortdurend bezig onze automatisering verder te verbeteren en te vernieuwen. Wij zoeken daarom een kundige en prettige collega die prima in staat is om zelfstandig te programmeren. Jij wordt daarbij ondersteund door twee ervaren programmeurs.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een leuke baan in een prettige werkomgeving;
 • Een goed salaris dat past bij de functie en jouw ervaring/kennis;
 • Variabele werkdagen/-tijden (in overleg);
 • Vaste aanstelling (bij gebleken geschiktheid);
 • Ruimte om te jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen;
 • Leuke collega’s.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting Informatica of vergelijkbaar niveau;
 • Je hebt ruime ervaring met C#, ASP.NET, SQL Server;
 • Je bent een overtuigd gebruiker van OO- en designconcepten;
 • Je bent een ‘fan’ van agile development methodes;
 • Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring als programmeur;
 • Je bent kritisch over je eigen werk en dat van jouw collega’s;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

INTERESSANT VOOR JOU?

Lijkt deze functie iets voor jou? Spreekt werken bij CE Services Group jou aan? Stuur je CV en motivatie naar ons o.v.v. Medior Back End Developer, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kan je terecht op cerepair.nl of neem contact op met Maria Gelinos, HR Manager op 06-38072141. We laten je in de regel binnen vijf werkdagen weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets hebben vernomen, dan zullen we de procedure niet met jou voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht


WERKVOORBEREIDER WITGOED

Wegens uitbreiding zoeken wij per direct een ervaren en vakkundige werkvoorbereider voor onze vestiging in Dordrecht.

WIE BEN JIJ?

Ben jij een technische whizzkid of heb je ruime ervaring in de techniek? Ben je van nature nieuwsgierig ingesteld, wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om problemen op te lossen om mensen te helpen en te ondersteunen als het te moeilijk voor ze wordt? Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige werkvoorbereiders. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op je collega's in de buitendienst, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met de andere werkvoorbereiders het technisch centrum (technisch aanspreekpunt) van onze reparatie- en aftersales services. Jouw werkdag start bij jou thuis of op kantoor, waar je dagelijks onze klanten en jouw collega’s in de buitendienst met raad en daad bijstaat.
Je hebt contact met vooraanstaande en bekende merken zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je komt in een hecht team te werken, waarin kwaliteit en collegialiteit een groot goed is. Onze technici helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je ruime werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en je gaat altijd voor de hoogste kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse en Engelse taal.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Je werkt voor bekende merken zoals Samsung, LG en Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Mark Broekman, Vestigingsmanager (tel 06-53741025) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met je voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


WITGOED SERVICE TECHNICUS BUITENDIENST

Foto buitendienst

Voor onze vestiging in Drachten zoeken wij per direct service witgoed monteurs voor de regio Groningen/Friesland.

WIE BEN JIJ?

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan?  Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van o.a. wasmachines,  drogers, koelkasten, vaatwassers, etc. . Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende (vak-)opleidingen te volgen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken  zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan van der Wal, Vestigingsmanager van onze vestiging in Drachten. Johan is telefonisch bereikbaar op 0512-517541. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Johan laat je z.s.m. weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets hebben vernomen, dan zullen we de procedure niet met jou voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie

Terug naar overzicht


hr officer

In verband met uitbreiding hebben wij een vacature voor een uitdagende functie van HR Officer (24 – 38 uur per week).

WIE BEN JIJ?

Ben jij die enthousiaste en energieke HR specialist met een passie voor personeelszaken? Ben je van nature empathisch en benader je iedereen met respect? Hou je ervan om jouw zaakjes goed op orde te hebben en vind je het een sport om alles in goede banen te leiden? Vind je het leuk om mee te denken en mee te bouwen aan een goed personeelsbeleid in een groeiende internationale organisatie met meerdere bedrijven? Dan wordt jij mogelijk onze nieuwe HR Officer!

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Als HR Officer ben je, onder andere, verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het HRS, het verwerken van mutaties ter voorbereiding van de salarisadministratie. Daarnaast ben je een eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers met betrekking tot alle personeelsaangelegenheden. Het vakgebied van HR is voortdurend in beweging en in de huidige arbeidsmarkt wordt er veel creativiteit en initiatief gevraagd van de HR afdeling. Je maakt deel uit van een klein team, hetgeen betekent dat je met alle aspecten op personeelsgebied te maken krijgt.

Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.:

 • Ondersteunen van de organisatie m.b.t. alle HR zaken;
 • Verzorgen van de personeelsadministratie;
 • Verwerken van in-, door- en uitstroom van medewerkers;
 • Onderhouden van een adequate verzuimregistratie;
 • Voorbereiden van bestanden voor de maandelijkse salarisadministratie;
 • Werving van nieuwe medewerkers;
 • Advies en ondersteuning voor medewerkers en leidinggevenden;
 • Bijdragen aan het optimaliseren en automatiseren van alle HR processen.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in de richting HRM;
 • Je hebt levenservaring en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent empatisch en sociaal,  zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent discreet en je kunt goed communiceren op alle niveau's van de organisatie;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je toont graag initiatief en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je kunt goed overweg met MS Word en MS Excel.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige en uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
 • De mogelijkheid om part-time te werken;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in een snel groeiende internationale organisatie;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Enige ervaring met een HRS en salarisverwerking zijn een pré;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Maria Gelinos, HR Manager (tel 06-38072141) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. HR Officer, direct per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met je voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht