werken bij ce services group

CE Services Group - en haar 4 business units, elk met hun eigen specialisme, is de grootste onafhankelijke en meest toonaangevende service-organisatie op het gebied van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over de Benelux. In onze centrale werkplaats in Mijdrecht worden dagelijks honderden reparaties van meer dan 45 verschillende merken afgehandeld. Vanuit de locatie Dordrecht worden dagelijks door heel Nederland tientallen monteurs ingezet om bij de klant thuis tv’s, wasmachines en ander huishoudelijke apparatuur te repareren.

Wil je zien wat werken bij ons in de dagelijkse praktijk inhoudt? Bekijk dan deze video's: Buitendienst Monteur en Binnendienst Monteur.

LEREN BIJ CE SERVICES GROUP

CE Services Group is ook een erkend leerbedrijf. Wij hebben op onze vestigingen vrijwel het gehele jaar door BOL stageplekken en in enkele gevallen, zoals t.b.v. logistiek, BBL plekken beschikbaar. Zie voor ons actuele aanbod: www.stagemarkt.nl.

Om de groei van onze business activiteiten constant professioneel vorm te geven, bieden onze vestigingen ruimte aan enthousiaste leerlingen, studenten en uiteraard parttime en fulltime medewerkers. Wij zoeken proactieve, flexibele en meedenkende personen die betrouwbaar en energiek zijn. Personen die bovengemiddeld willen en kunnen presteren. Mannen, vrouwen, jongens en meiden met ambitie en de skills om de prestaties van henzelf en daarmee onze organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. 

 


 OVERZICHT VACATURES BIJ CE SERVICES GROUP

Vacature Titel

 Business Unit

Vestiging/Regio

Warmtepomp Monteur Buitendienst  CE Repair Services  Regio Utrecht
Buitendienst Technicus Regio Almelo  CE Repair Services  Regio Almelo
Buitendienst Technicus Regio Zutphen  CE Repair Services  Regio Zutphen
Buitendienst Technicus Regio Utrecht  CE Repair Services  Mijdrecht
Buitendienst Techniker Regio Gent (België)  CE Repair Services  Tervuren (België)
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Utrecht  CE Repair Services  Mijdrecht
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Hilversum  CE Repair Services  Mijdrecht
Buitendienst Witgoed Technicus Regio Amsterdam  CE Repair Services  Mijdrecht
Logistiek Medewerker  CE Logistics Services  Mijdrecht
Monteur Binnendienst  CE Repair Services  Mijdrecht
Chauffeur (Fulltime)   CE Logistics Services  Mijdrecht
Buitendienst Technicus Witgoed Regio Breda  CE Repair Services  Breda
Teamleider Logistiek  CE Logistics Services  Mijdrecht
Medewerker Administratie & Customer Care  CE Repair Services  Mijdrecht
Orderpickers/Oproepkrachten Logisitiek Medewerkers  CE Logistics Services  Dordrecht

 

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SERVICE TECHNICUS BUITENDIENSTFoto buitendienst

Voor onze Buitendienst zoeken wij per direct service monteurs voor de volgende regio's in Nederland:
Almelo, Utrecht, Zutphen

WIE BEN JIJ?

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan?  Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van televisies of andere bruingoed artikelen. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en bij ons bestaat ook de mogelijkheid om je rijbewijs te behalen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken  zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic);
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Mark Broekman, Vestigingsmanager (tel 06-53741025) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht

 


monteurs binnendienstFoto binnendienst

Voor onze werkplaats in Mijdrecht zoeken wij reparatie technici voor diverse productgroepen binnen de consumenten elektronica.

Ben jij technisch aangelegd, heb je brede interesse in techniek en ben je altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen? Ben jij geïnteresseerd in het repareren van apparatuur van A-merken? Ben je betrokken bij de klant, de eigenaar van het apparaat dat jij in behandeling hebt? Wil je mede verantwoordelijk zijn voor elke stap in het service proces: van het analyseren tot en met het repareren? Werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan bij ons: Als fulltime Monteur Binnendienst bij CE Services Group in Mijdrecht.

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je collega’s het hart van onze  werkplaats en verzorgt de serviceverlening en reparaties voor apparatuur van A-merken zoals HP, Sony, Harman Kardon,  Kärcher, Nilfisk, Samsung, Philips, LG, Panasonic, etc. (kijk op de autorisatiepagina op onze website voor welke merken wij werken). Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van technische problemen. Dit doe je in een team van ervaren monteurs en daarbij heb je ook regelmatig contact met de fabrikanten van de apparaten die bij jou in behandeling zijn. Naast het vinden van de technische oplossing en herstellen van het toestel, doe je ook de administratieve afhandeling van een reparatie. Dit omvat o.a. het bijwerken van de opdracht in ons eigen CE-online systeem en allerlei bijkomende processen zoals bestellen van de benodigde onderdelen of RMA afhandeling. Voor de uitvoering van je werk wordt je bijgestaan door een aantal ervaren collega’s, ook staat een breed scala aan technische hulpmiddelen tot jouw beschikking.

Voldoe je niet helemaal aan het profiel dat wij voor deze functie zoeken, maar denk je dat je het wel zou kunnen leren? Heb je de motivatie om te werken aan jezelf en aan je toekomst? Ook dan zijn er bij ons tal van mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, zodat je in je werk kunt uitgroeien naar een ervaren reparatie technicus.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je hebt bij voorkeur een technische opleiding op (V)MBO niveau of vergelijkbaar
 • Je hebt brede interesse in technische producten
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling waarbij je je maximaal inzet voor een bevredigende oplossing voor de klant zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen
 • Je bent nauwkeurig
 • Je hebt kennis en ervaring met het werken met computers
 • Je bent in staat om onder druk te presteren
 • Je hebt ervaring met en/of affiniteit met het repareren van televisie apparatuur
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Mijdrecht

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Wij bieden een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Wij bieden de mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek
 • Wij bieden een gewoon goed maandsalaris (afhankelijk van ervaring en competenties) en 8% vakantiegeld
 • Wij geven ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen
 • Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek)
 • Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een prettige werkomgeving
 • Wij bieden een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid
 • Wij bieden een degelijke inwerkperiode en ‘on-the-job’ trainingsmogelijkheden

SPREEKT DIT JOU AAN?

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Damy Heysteeg, Werkplaats Manager (tel 06-57544945). Aarzel niet en stuur je CV en motivatie o.v.v. Monteur Binnendienst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Damy laat je zo spoedig mogelijk weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring omtrent Goed Gedrag is onderdeel van onze selectie. Alleen sollicitaties met een motivatie worden in behandeling genomen.

Terug naar overzicht

 
 

LOGISTIEK MEDEWERKER

Ben jij een logistieke duizendpoot? Ben jij die energieke en enthousiaste aanpakker die onze logistieke operatie komt versterken? Heb jij zin om als logistiek medewerker flink de handen uit de mouwen te steken? Ben jij op zoek naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband? En werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan. Als fulltime Logistiek Medewerker bij CE Repair Services Mijdrecht.

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

In deze logistieke functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de inkomende en uitgaande goederenstromen voor onze klanten. Denk daarbij aan het invoeren van klantgegevens, het inpakken en uitpakken van artikelen, het verzendklaar maken van artikelen, het controleren van pakbonnen/verzendlijsten en het oplossen van logistieke vraagstukken.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bruist van de energie;
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent flexibel, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
 • Je bent een echte teamplayer, samen uit = samen thuis;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met en/of affiniteit met logistiek. Heb je geen ervaring? Dan bieden wij je een gedegen interne opleiding aan;
 • Ook schoolverlaters nodigen wij van harte uit om te reageren;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Mijdrecht.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Wij bieden een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
 • Wij bieden een prima salaris en 8% vakantiegeld;
 • Wij geven ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving;
 • Wij bieden een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Logistiek Manager Damy Heysteeg, telefonisch bereikbaar op 06-57544945 of via e-mail cerepair.nl. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Logistiek Medewerker, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


SERVICE TECHNICI BUITENDIENST

Foto buitendienst

Wegens uitbreiding van onze Buitendienst zoeken wij per direct ervaren en vakkundige service monteurs voor de regio Almelo.

WIE BEN JIJ

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan? Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van wasmachines of televisies. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

Heb je geen (relevante) ervaring dan bieden wij jou een gedegen trainingstraject met diverse opleidingen aan; 
Ook schoolverlaters nodigen wij van harte uit om te reageren.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking;
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Yvonne Koolhaas. We proberen je binnen vijf werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets hebben vernomen, dan zullen we de procedure niet met jou voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


 

SERVICE TECHNICUS BUITENDIENST

Voor onze vestiging in Belgie (CE Services Tervuren)  zoeken wij per direct service technikers voor de regio Gent.

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan?  Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technikers voor het uitvoeren van herstellingen van witgoed apparatuur. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en bij ons bestaat ook de mogelijkheid om je rijbewijs te behalen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken  zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (camion). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WATNEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een technische buitendienst functie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic);
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je  contact opnemen met Stefan De Keyser, vestigingsmanager van onze vestiging Tervuren. Stefan is telefonisch bereikbaar op 0495200288 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Techniker Buitendienst, per e-mail. Stefan laat je binnen vijf werkdagen weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets hebben vernomen, dan zullen wij de procedure niet met jou voortzetten. Het aanvragen van een Uittreksel uit het Strafregister (voorheen 'bewijs van goed gedrag en zeden') maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht


WITGOED SERVICE TECHNICUS 

Foto buitendienst

Wegens uitbreiding van onze Buitendienst zoeken wij per direct ervaren en vakkundige witgoed monteurs voor de regio Breda.

WIE BEN JIJ?

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan? Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van wasmachines of koelkasten. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en bij ons bestaat ook de mogelijkheid om je rijbewijs te behalen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Je werkt voor bekende merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic;
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Mark Broekman, Vestigingsmanager (tel 06-53741025) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht


 

WARMTEPOMP MONTEUR BUITENDIENST

Voor onze Buitendienst zoeken wij per direct Warmtepomp Technici voor regio Utrecht

WIE BEN JIJ?
Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek en maak je graag dingen? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan? Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Warmtepomp Monteurs voor onze buitendienst. Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?
Als Warmtepomp Monteur ga je op pad voor de reparatie en in bedrijf stellen van warmtepompen en airconditioningsystemen in bestaande woningen, nieuwbouw projecten, bedrijven, hotels, etc. Het vervangen van gassystemen voor warmtepompsystemen levert de komende jaren veel werk op. Steeds meer woningen en gebouwen worden ermee uitgerust, dus een baan als Warmtepomp Monteur is een baan met toekomst.

WAT NEEM JIJ MEE?
• Mbo niveau 3 richting installatietechniek;
• Minimaal 5 jaar ervaring in de luchtbehandeling en warmtepomptechniek;
• Diploma behaald F-Gassen (STEK);
• Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
• Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
• Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en hebt basiskennis van de Engelse taal;
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
• Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
• De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek en flexibele werktijden;
• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
• Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking;
• Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
• Je werkt voor bekende merken zoals LG en Panasonic;
• Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
• Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Maria Gelinos (HR Manager), telefonisch bereikbaar op 06-38072141. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Warmtepomp Monteur Buitendienst, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We proberen je binnen vijf werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met je voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht


 

CHAUFFEUR (FULLTIME)

Ben jij het visitekaartje van CE Logistics Services en ben jij graag onderweg? Ben jij op zoek naar een veelzijdige, afwisselende baan met uitzicht op een vast dienstverband? Werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden. 

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?
In deze functie ben je als Chauffeur verantwoordelijk voor het transporteren van onze (interne)zendingen en pendel je tussen de vestigingen. Je komt bij onze (interne) klanten goederen afhalen, bezorgen en soms installeren. Je ben ons visitekaartje bij de (interne) klanten en natuurlijk op de weg. Een correcte afhandeling van jou dagelijkse administratie behoort tot jouw werkzaamheden. Ook zorg je er uiteraard voor dat de wit- en bruingoed producten schadevrij bij de klanten komen en je bus er verzorgd uitziet.

WIJ ZIJN CE SERVICES GROUP
Wij zijn een van de grootste en toonaangevendste organisaties voor het repareren van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over de Benelux. In onze centrale werkplaats in Mijdrecht worden dagelijks honderden reparaties van meer dan 45 verschillende merken afgehandeld. Vanuit de locatie Dordrecht worden dagelijks door heel Nederland tientallen monteurs ingezet om bij de klant thuis tv’s, wasmachines en ander huishoudelijke apparatuur te repareren. Onze logistieke services zorgen ervoor dat producten snel en zorgvuldig worden vervoerd naar alle adresssen binnen Nederland.

WAT NEEM JIJ MEE?
• Je hebt (natuurlijk) een geldig rijbewijs;
• Je bent enthousiast en gemotiveerd en je bruist van energie;
• Je hebt affiniteit met techniek en je bent handig;
• Je bent een echte teamplayer, samen uit = samen thuis;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Mijdrecht

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?
• Wij bieden een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
• Wij bieden een goed marktconform en bij de functie passend salaris;
• Wij geven ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen;
• Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
• Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving;
• Wij bieden een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT DIT JOU AAN?
Aarzel niet en stuur je cv en motivatie o.v.v. Chauffeur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Damy Heysteeg, Logistiek Manager (tel 06-57544945). Binnen vijf werkdagen laat Damy je weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring omtrent Goed Gedrag is onderdeel van onze selectie.

Terug naar overzicht


 

teamleider logistiek

Voor onze vestiging in Mijdrecht, zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Teamleider Logistiek.

WIE BEN JIJ?

Kun jij een logistiek team coachen? Weet jij het beste uit jouw afdeling te halen en ben je gedreven om altijd jouw targets te halen? Zit coördineren en sturing geven bij jou in het bloed? Heb je een logistieke achtergrond? En werk je graag in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is?  Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! 

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

Samen met het logistieke team draag jij zorg voor de dagelijkse logistieke werkstromen.Je bewaakt de dagelijkse voortgang, stelt prioriteiten, stuurt bij waar nodig, signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan. In de dagelijkse dynamiek houd jij je hoofd koel. Je bewaart het overzicht en met een positieve en enthousiaste instelling houd jij onze logistieke operatie draaiende. Je aarzelt niet om beslissingen te nemen en je springt bij, daar waar nodig. Tevens draag je zorg voor een optimale administratieve verwerking van logistieke gegevens. Je legt verantwoording af aan de Manager Logistiek en Werkplaats.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Een afgeronde MBO opleiding in de logistiek;
 • Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bijv. als Logistiek Supervisor, Teamleider of Warehousemanager;
 • Een pragmatische instelling;
 • Een (pro)actieve werkhouding met een helicopterview;
 • Goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift;
 • Flexibiliteit: je schakelt snel en durft beslissingen te nemen;
 • Ervaring met het aansturen en coachen van (groepen) mensen;
 • Een gezonde dosis motivatie en humor;
 • Geen 9-5 mentaliteit;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een afwisselende baan in een dynamische omgeving;
 • Leuke collega’s en een informele werksfeer;
 • Een gewoon goed salaris, passend bij de persoon en ervaring;
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • 38-urige werkweek;
 • Een vast dienstverband, bij gebleken geschiktheid;
 • Reiskostenvergoeding o.b.v. de wettelijke regeling voor woon-werkverkeer;
 • Goede pensioenregeling (conform CAO Metaal & Techniek).

SPREEKT DIT JOU AAN?

Heb jij interesse en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur jouw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief, CV, foto en salarisindicatie voor 9 augustus 2021 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Teamleider Logistiek . Damy laat je na de sluitingsdatum z.s.m. weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Mocht je binnen 2 weken na deze datum niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met jou voortzetten. 

Het aanvragen van een VOG en het screenen van sollicitanten op sociale media is onderdeel van onze selectie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, verzoeken wij je niet te solliciteren. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Maria Gelinos, HR Manager via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voldoe je niet aan het door ons gewenste profiel dan verzoeken we je vriendelijk niet te reageren op deze vacature. Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

 

Terug naar overzicht


MEDEWERKER ADMINISTRATIE & CUSTOMER CARE (24 UUR P. WK )

Om onze klantenservice te versterken zijn wij voor onze vestiging in Mijdrecht per direct op zoek naar een enthousiaste collega, bij voorkeur op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

WIE BEN JIJ?

Ben jij die enthousiaste medewerker die samen met jouw collega’s onze afdeling Customer Care naar ‘the next level’ brengt? Vind je het een sport om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden? Leg je constant de lat hoger met betrekking tot de kwaliteit van de werkzaamheden en de efficiency van de processen? Verlies je nooit de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de werkzaamheden uit het oog? Werk je het liefst in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan als Medewerk(st)er Customer Care bij CE Services Group in Mijdrecht.

BENIEUWD WAT JIJ GAAT DOEN?

Op de afdeling Customer Care is elke klant, elke vraag en elk gesprek anders. Jullie advies en creatieve manier van oplossingsgericht denken zorgen voor de klanttevredenheid in elk gesprek. Samen met jouw collega's ben jij het gezicht van onze organisatie. Met vragen, klachten en opmerkingen komt de klant als eerste bij jou terecht. Jij volgt de klantverzoeken op en zorgt voor een adequate oplossing. Je schroomt niet om een moeilijk gesprek aan te gaan en naar een positief eindresultaat toe te werken. Een positieve instelling, een hoge handelingssnelheid, een hoge mate van stressbestendigheid, het hebben en houden van overzicht (helicopterview) en een correcte vastlegging van de gevoerde correspondentie zijn hierbij essentieel.

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je beschikt over MBO-3 niveau, richting Medewerker Contactcenter of een andere commercieel/administratieve MBO opleiding;
 • Je bent bekend te werken met computers en e-mailsystemen;
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast;
 • Je bent service- en klantgericht;
 • Je bent kritisch over je eigen werk en dat van jouw collega’s;
 • Je hebt een flexibele instelling en neemt initiatief;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een goede telefoonstem (ABN).

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een uitdagende en afwisselende baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je werkt voor bekende bedrijven zoals Samsung, Philips, Sony, Panasonic;
 • Een team met leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT DIT JOU AAN?

Aarzel niet en stuur je CV en motivatie o.v.v. Medewerk(st)er Customer Care voor 13 augustus 2021, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anouk laat je na de sluitingsdatum z.s.m. weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Mocht je binnen 2 weken na de sluitingsdatum niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met jou voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring omtrent Goed Gedrag is onderdeel van onze selectie.

Terug naar overzicht


witgoed SERVICE TECHNICUS BUITENDIENST

Foto buitendienst

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij per direct witgoed service monteurs voor de  regio's Amsterdam, Utrecht en Hilversum.

WIE BEN JIJ?

Ben jij handig, heb je gevoel voor techniek of maak je graag dingen? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je altijd nieuwe dingen leren? Vind je het leuk om mensen te helpen en daarbij op pad te gaan?  Dan ben jij mogelijk een van onze toekomstige Buitendienst Technici voor het repareren van o.a. wasmachines,  drogers, koelkasten, vaatwassers, etc. . Als je met ons de uitdaging aan gaat, bieden wij jou de kans op een leuke, uitdagende baan met toekomst. Je kunt meebouwen aan ons bedrijf en ook jezelf daarbij steeds verder ontwikkelen. Werken bij ons betekent werken en leren tegelijk. Wij bieden jou de mogelijkheid om verschillende (vak-)opleidingen te volgen. Heb je al ruime relevante werkervaring en wil je jouw kennis en kunde overbrengen op de jongere generatie, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werk je in grote mate zelfstandig, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een team met leuke collega’s die naast het werk ook van gezelligheid houden.

BENIEUWD WAT JE GAAT DOEN?

Jij vormt samen met je andere buitendienstcollega’s het hart van onze reparatie- en aftersales services aan huis. Je werkdag start bij jou thuis, waar je dagelijks met je bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Je verleent service ten behoeve van vooraanstaande en bekende merken  zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Je ontvangt van ons naast een telefoon, een notebook en gereedschap ook een eigen bedrijfsauto (bestelbus). Tijdens je werk heb je op elk gewenst moment technische ondersteuning van onze eigen helpdesk. Je komt in een hecht team te werken, waarin collegialiteit een groot goed is. De buitendienst-monteurs van CE Repair Services helpen elkaar, je kunt altijd op elkaar terugvallen. Jouw werkveld is bij de klanten thuis, dus elke dag is weer anders!

WAT NEEM JIJ MEE?

 • Je bent handig en hebt gevoel voor techniek;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en gaat altijd voor kwaliteit;
 • Je zet je maximaal in om tot een oplossing voor de klant te komen, zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
 • Je bent representatief, flexibel en je werkt nauwkeurig;
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal en  hebt basiskennis van de Engelse taal;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een zelfstandige baan met 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Je krijgt een bedrijfsbestelbus met benodigde materialen, gereedschappen, een notebook en mobiele telefoon ter beschikking
 • Een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
 • Je werkt voor grote merken zoals Samsung, LG en Philips, Sony, Panasonic);
 • Leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving;
 • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

SPREEKT JOU DIT AAN?

Voor meer informatie kun je ook altijd eerst contact opnemen met Mark Broekman, Vestigingsmanager (tel 06-53741025) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v. Service Technicus Buitendienst, per e-mail. Binnen vijf werkdagen laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie. 

Terug naar overzicht


 

VACATURE PART-TIME ORDERPICKER / LOGISTIEK MEDEWERKER

Zit je vol energie en hou je van aanpakken? Zoek je een baan die je kunt combineren met een studie of een andere baan?
Kom dan bij CE Repair Services in Dordrecht werken!

WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR:

 1. Enthousiaste orderpickers. Het is een parttime baan waarbij je tot ongeveer 17.00 uur werkt. Hoe laat je start met werken hangt van jou af. Bij voorkeur start je vanaf 11.00 of 12 uur.
 2. Oproepkrachten logistiek medewerker. Dit is tevens een parttime baan waarbij je tot ongeveer 20.15 uur werkt. Ideaal te combineren met een studie.

WAT GA JIJ DOEN?
● Het verzamelen van onderdelen voor onze monteurs in de buitendienst (orderpicken);
● Het verwerken van de retourgoederen van onze monteurs;
● Het netjes wegleggen van onderdelen in het magazijn op de juiste locatie;
● En vanzelfsprekend alle bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld opruimen, het vegen van de afdeling en het afvoeren van afval in de daarvoor bestemde containers, etc.

WAT BIEDEN WIJ?
● Wij bieden een leuke baan met 26 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek;
● Wij bieden een prima salaris en 8% vakantiegeld;
● Wij bieden een uitstekende pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek);
● Wij zijn leuke enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving;
● Wij maken naast het werk ook tijd voor gezelligheid.

WAT NEEM JIJ MEE?
● Minimaal MBO werk- en -denkniveau;
● Je bent enthousiast, gemotiveerd en je weet van aanpakken;
● Je hebt een klantgerichte, dienstverlenende instelling en je bent een teamplayer;
● Je bent flexibel, neemt initiatief en bent nauwkeurig;
● Je bent woonachtig in de omgeving van Dordrecht.

SPREEKT JOU DIT AAN?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Logistiek Manager, Mariska Verboom via 088 - 3425200 (keuzeoptie 1). Aarzel niet en stuur je CV met motivatiebrief, o.v.v Orderpicker, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We proberen je z.s.m. te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Mocht je binnen 2 weken niets vernemen, dan zullen we de procedure niet met je voortzetten. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze selectie.

Terug naar overzicht