Kies uw Land en Taal:

Installatie @home

Heeft u nieuwe apparatuur aangeschaft en ziet u op tegen de installatie en aansluiting ervan? Heeft u geen tijd om uit te zoeken welke materialen u extra nodig heeft om uw verschillende apparaten goed op elkaar te laten aansluiten? Valt het tillen en op zijn plaats zetten van een apparaat u zwaar? Wilt u direct optimaal kunnen genieten van uw apparatuur? Laat ons u het werk dan uit handen nemen!

Maak ons kenbaar welke apparatuur u heeft (aangeschaft) en wat uw wensen zijn. Onze vakmensen komen bij u thuis en sluiten alle apparatuur aan. Dit doen ze niet alleen voor nieuwe apparatuur, ook nieuw aangeschafte apparatuur integreren in een reeds bestaande opstelling is geen enkel probleem. Bovendien hebben zij alle noodzakelijke gereedschappen en eventueel benodigde accessoires of aansluitmiddelen altijd bij de hand, om de installatie in één keer helemaal af te maken. Onze installateurs komen bij u langs waar u wilt en wanneer het u uitkomt en ze gaan pas weg nadat ze zich ervan verzekerd hebben dat u bekend bent met de bediening van de apparatuur zodat u optimaal kunt gaan genieten van uw aanschaf.

Eveneens is het mogelijk om uw (aangeschafte) apparatuur door uw leverancier te laten afleveren op één van onze vestigingen. Onze installateurs bezorgen deze  vervolgens bij u thuis, waarbij ze alles uitpakken, controleren, installeren en aansluiten. Verpakkingsmaterialen en desgewenst, uw oude apparatuur worden door ons meegenomen en vervolgens op milieuverantwoorde wijze afgevoerd. Wij laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat u direct onbezorgd van uw apparatuur kunt genieten.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons via het contactformulier.